1. #1
    Unregistered

    GPRS not working on Sony Xperia Tipo after updating with custom ROM

    I am using Sony Xperia Tipo. I updated my phone with a custom ROM created by a friend. But soon after that I noticed that GPRS had stopped working. This is clearly disappointing. Please let me know how to revive GPRS function back on my andriod.

  2. #2
    Android-solutions Android-solutions is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,052

    Re: GPRS not working on Sony Xperia Tipo after updating with custom ROM

    hey friend

    The problem you are talking about is actually not a problem as it happened just due to the fact that you have updated your phone with the custom ROM..

    What i mean to say is since you have updated your phone , hence , your internet settings got disturbed or got deleted and therefore you are not able to use internet on your phone and this problem is occurring ..

    For this problem to be solved you have to call up to your network service provider and ask for the new settings and they will send it to your phone as SMS from which you have to save those settings and then try to use your internet . I am sure it work fine after that ..

    thanks

  3. #3
    Rishab goyal Rishab goyal is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Yamuna Nagar
    Posts
    1,038

    Re: GPRS not working on Sony Xperia Tipo after updating with custom ROM

    Hello sir.

    You have simply follow some of the steps after that your problem will be solved::::::::::::>>>>>>>>>

    * First of all go to the main menu

    * Then go to the setting

    * Then go to the wireless connection

    * Then tap on the data connection

    * Then tap on the option

    * Then turn on the mode

    * Then save the setting

    * After that restart your device

    All the best

    Thank you

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Can't flash any custom ROM from Sony Ericsson Xperia Ray ST18i
    By Unregistered in forum Android Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 24-06-2013, 05:16 PM
  2. Camera stopped working on Sony Xperia T after updating to Jelly Bean
    By Unregistered in forum Android Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2013, 01:46 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-06-2013, 10:46 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 26-04-2013, 11:22 AM
  5. Android Chrome Browser not working on custom ICS ROM?
    By Unregistered in forum Android Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 12-12-2012, 08:07 PM